2017. okt 11.

Milyen iPhone-t vásároljak?

írta: Sarusi Kis Olivér
Milyen iPhone-t vásároljak?

Ezzel szerintem egy olyan kérdést tudok megválaszolni, ami nagyon sok leendő vagy már iPhone-nal rendelkező embernek segít.

iphone7-gallery6-2016.bmp(Forrás: Apple)

Vegyük végig szépen sorjában a telefonokat, kezdjük az 5s-től:

  • iPhone 5s: Ez az a készülék, amit senkinek se tudok már ajánlani, mert elég régi a készülék és már a legújabb operációs rendszert (amiről itt olvashatsz) sem futtatja a legjobban.
  • iPhone 6: Ha nincs sok pénzed egy új telefonra, és nem szereted az 5s dizájnját és még egy használható telefont szeretnél, akkor ezt a telefont Neked ajánlom!
  • iPhone 6s: Ez a modell az, ami még egy jó ideig tuti bírni fogja. Ha szükséged van egy tuti mobilra, ami még bírja 2-3 évig, akkor ezt Neked találták ki!
  • iPhone SE: Ezen a készüléken még mindig csodálkozom, hogy hogy csinálta meg ezt az Apple. Ugyanis egy iPhone 5s-be rakták bele az iPhone 6s tudását! Aki nagyon szereti az 5s dizájnját és egy gyors telefont szeretne, ez a tökéletes vásárlás számára!
  • iPhone 7: Fényképezés szempontjából nagyon megfelelő a telefon, gyorsabb, mint az elődje, "vízálló" lett és a Plus modell dupla kamerát kapott. Ha nem tudsz kiadni az új 8-asért annyit, amennyit elkérnek érte, akkor kitűnő választás.
  • iPhone 8: Lényegében, annyi újítást kapott a 7-eshez képest, hogy üvegből készítik a hátlapját, ezzel lehetővé téve a vezeték nélküli töltést és olyan processzort kapott, mint az iPhone X! Emellett már tudja a Portrait Lighting-ot is.
  • iPhone X: Talán erről a legbonyolultabb véleményt mondani számomra. Ha tetszik az új dizájn és a Face ID, meg az Animoji és van is rá pénzed és semmiképp se tudod másra költeni, akkor ez a Te telefonod. Na jó, ez egy kicsit rosszul hangzik, de jobban nem tudtam megfogalmazni. Ha ennek a telefonnak a tudását szeretnéd, de nem ilyen horrorisztikus áron, akkor a 8-as tökéletesen megfelelhet Számodra.
x.png(Forrás: Apple)

Remélem sikerült segítenem, ha ilyen problémád van/volt eddig a posztig.

 

UI.: Szponzorokat keresek az oldalhoz! Apple-s termékeket tesztelnék, hogy utána cikket tudjak írni róla Nektek! Ha esetleg Te, vagy ismerősöd tudna segíteni ebben, ne felejts el megkeresni! E-mail: sarusioliver@icloud.com vagy sarusioliver@gmail.com

Ha tetszett a cikk akkor nyomj egy like-ot, kövesd az oldalt, és mondd el ismerőseidnek is, hogy egy jó oldalt találtál.

Szólj hozzá

melyiket Apple iPhone